Appartementsgebouw "de Werf"

Stadswerven Dordrecht

 Meer dan alleen buren

Wie zijn wij?

Uit een initiatiefgroep van “jonge”ouderen is een stichting opgericht, die in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een nieuwbouw appartementencomplex ontwikkelt in Dordrecht op de Stadswerven. In dit appartementencomplex willen wij als bewoners meer zijn voor elkaar dan alleen maar buren. Wij geven de toekomstige bewoners daarbij vanaf het begin inspraak in deze ontwikkeling, zowel in het proces, de planontwikkeling van het gebouw en de indeling van het eigen appartement. (lees verder onder  "INFORMATIE" )

 

Stichting Minidorp in de stad

Wij zijn een Stichting die zich tot doel heeft gesteld voor onze bewoners een nieuwbouw appartementencomplex met koopappartementen en gemeenschappelijke voorzieningen te ontwikkelen. 

 

Wat en Waar: 

Wij realiseren deze nieuwbouw koopappartementen op de Stadswerven in Dordrecht. Op een schitterende locatie aan de Beneden Merwede op fiets- loopafstand van het stadscentrum van Dordrecht bouwen wij in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een kleinschalig appartementen complex met 11 appartementen en gemeenschappelijke voorzieningen.  
Er komen gemeenschappelijke voorzieningen zoals een atelier, een logeerkamer en een tuinhuis in de daktuin op de 1e verdieping. De bewoners kennen elkaar en bieden een helpende hand als dat nodig is. Daardoor is het ook makkelijk en leuk om elkaar te inspireren en samen iets te organiseren. Op die manier maken we van elkaars talenten gebruik. Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zijn bij ons gekoppeld aan saamhorigheid. Wij streven naar een goede verhouding tussen je vrij voelen om je eigen leven te leiden en iets voor elkaar te betekenen. Achter elke voordeur heb je natuurlijk je eigen privacy.  

De appartementen bieden een hoog wooncomfort. Samen met onze architect De Nijl Architecten uit Rotterdam hebben de bewoners de indeling en afwerking van hun appartement naar eigen smaak ingericht. Ook hebben zij meegepraat en beslist over de gemeenschappelijke voorzieningen.  Onze aannemer is Riz Bouw uit IJsselstein, welke in een vroeg stadium is betrokken bij ons project.

Voor de laatste nieuwsupdate zie NIEUWS  


  BELANGSTELLING ?

Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw is in december 2018 gestart

 

Heeft u belangstelling om op onze wachtlijst te komen, dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven als Geïnteresseerde.  Klik hier voor  "INSCHRIJVEN"


Planning :

  • DE EERSTE PAAL is 'geslagen' op 12 december 2018  
  • We vieren het HOOGSTE PUNT op 17 oktober 2019
  • Oplevering van de woningen wordt verwacht in het eerste kwartaal 2020

Verkoop en Informatie Folder 0218
PDF – 6,7 MB

ADRES:                                                                                                                        CONTACT:          

CPO project Minidorp in de Stad

p/a  Werf van Gips 348

3313 DD Dordrecht

Anke Kaulingfreks Tel: +31 6 53 709 431
Mail: akaulingfreks@gmail.com